Kipfilet gevuld met zongedroogde tomaten

Kipfilet gevuld met zongedroogde tomaten

Kipfilet gevuld met zongedroogde tomaten

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

25 minuten

Ingrediënten

4 kipfilets
8 zongedroogde tomaten op olie
cocktailprikkers

Bereiden

Snijd de kipfilets overdwars met een scherp mes in zodat er eigenlijk een zakje ontstaat.

Snij de zongedroogde tomaatjes fijn en vul hiermee de kipfilets.

Sluit het met een cocktailprikker.

Bak of grill de kipfilets in ongeveer 15 minuten gaar.

Tip: Ook erg lekker als de kipfilets koud zijn voor bij een lunch of picknick
Snijd de kipfilets dan in stukjes en prik er met een trapasprikkertje een minitomaatje op.
Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus